marți, 11 septembrie 2012

0 The Haunting of Whaley House - recenzie



The Haunting of Whaley House
Rating  - un film perfect pentru noaptea de Halloween !

Filmul începe cu un tur prin casa Whaley , despre care se zice că este bântuită . Penny , o adolescentă ce-și căuta de lucru a fost angajată ca să organizeze tur-ul . Atunci când aceasta se întâlnește cu prietenii ei Penny le povestește istoria casei iar ei decid să se furișeze noaptea în casă , deși ghidul se împotrivește .
Ei sunt însoțiți de încă doi experți în fenomene paranormale . Aventura lor în casă începe cu mișcarea unei sticle la auzul unor întrebări . Majoritatea se împotrivesc și spun că nu fantomele au făcut acest lucru , ci unul dintre prieteni .
Mediumul reușește să contacteze fantomele și se întâlnește cu două fetițe . Cea mai sceptică adolescentă a fost spânzurată de către spirite și unul dintre experți , fiindcă a provocat fantomele .
Penny reușește să sune la poliție , dar nu este sigură că aceștia i-au auzit mesajul . Vine poliția și toți se baricadează într-o cameră . Mediumul pornește să comunice cu fantomele însă moare și el în scurt timp .
Prietena lui Penny devine posedată și îi amenință pe toți cu moartea , dar sfârșește cu un glonț în cap . Singurii rămași în viață erau Penny și prietenul ei . Ei se duc în pod , unde o mână ce iese dintr-un fel de pânză îl omoară pe băiat .
Singura rămasă în viață este ademenită de fantome și cade în gol . A doua zi când fostul ghid intră în casă este asaltată cu întrebări de Penny . Însă ghidul nu o aude și nici nu o vede , fiindcă Penny acum e doar un spirit ..

Vezi film online - click


*recenzia următoare o voi face la cartea Ruta Speranței .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai?