joi, 4 octombrie 2012

0 Vacancy - recenzie


Vacancy - Camere libere
Rating  - mai mult un film de acțiune ..

Amy și Luke își căutau orașul unde vroiau să-și petreacă vacanța , însă s-au rătăcit . Pe drum ei se întâlnesc cu un bărbat ce le spune că radiatorul mașinii este lovit , dar ei pot merge mai departe . Cei doi pornesc din nou , însă mașina lor s-a stricat . Astfel ei decid să se întoarcă la motelul unde i-a ajutat acel bărbat .
Sunt cazați în camera numărul 4 și încep să audă bubuituri în ușă și în pereți . Luke găsește o casetă plină filmulețe din camere , unde erau omorâți toți oamenii ce ajungeau . Administratorul motelului se distra copios și vedea casetele în fiecare zi .
Luke și Amy sună la poliție iar după ceva timp ajunge un jandarm . Ia familia în mașina lui însă nu poate porni . Atunci când s-a dus să se uite ce problemă are motorul , este înjunghiat de la spate . Disperați , cei doi se duc înapoi în cameră unde observă un tunel în baie . Se furișează și ajung în camera administratorului . Acesta îi descoperă și ei se retrag în altă cameră . Amy se pitește într-un fel de pod deasupra unei camere iar Luke este înjunghiat de către un complice al administratorului .
A doua zi Amy se întâlnește cu administratorul când încearcă să ia pușca de deasupra biroului acestuia și este aproape omorâtă . Ea reușește să pună mâna pe pușcă și să-l omoare . Se întoarce ulterior la soțul ei și descoperă că nu e mort . Se duce apoi la un telefon și cheamă din nou poliția ca să-i scoată de acolo .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai?