sâmbătă, 15 decembrie 2012

0 Hide and Seek - film


Hide and seek ( De-a v-ați ascuns )
Rating  - nu toți prietenii imaginari sunt inofensivi ..

După moartea soției sale , David , un psiholog de succes , împreună cu fetița sa , Emily , sunt nevoiți să se mute la țară pentru a uita de deces . David găsește o casă drăguță într-un sat de lângă New York . Tatăl îi găsește fetiței și o prietenă , Em , fetița lui Alison , o femeie pe care a întâlnit-o în timp ce alimenta cu benzină . 
Emily o respinge pe Em spunându-le tuturor că ea are deja un prieten , Charlie . Acesta nu era un prieten imaginar , așa cum presupuneau toți , era un spirit ce bântuia casa și împrejurimile acesteia . La început , David a crezut că prezența lui Charlie , însă nu-i plăcea că a devenit din ce în ce mai retrasă și a renunțat la anumite lucruri cum ar fi păpușa ei favorită .
Într-o seară , la aceeași oră la care a murit mama fetei ( 2,06) este trezit de niște zgomote din baie . Prima oară găsește niște mesaje ciudate și o învinuiește pe Emily . A doua oară găsește pisica sufocată în apa roșie din cadă și mesajul " Vezi ce ai făcut ? " .
Emily este vizitată și de Alison , care îi oferă niște cărți pentru vârsta ei și primește amenintări din partea fetei . Femeia se întoarce cerându-și scuze , dar este ademenită de către Charlie și este omorâtă și pusă precum mama fetei - într-o cadă plină cu sânge . 
Emily se sperie de ce este în stare Charlie și îi cere pentru prima oară ajutorul tatălui său , însă Charlie intră în pielea lui David și dorește să o omoare pe Emily . 
Șeriful intră în casă deoarece o căuta pe Alison și este omorât de Charlie . Apoi , spiritul malefic decide să se joace împreună cu micuța Emily jocul lui preferat - De-a v-ați ascuns. Ea reușește să se ascundă într-o grotă de lângă casă iar spiritul este ademenit de un nou personaj ce intră în joc aparent inocent - psihologul fetiței , aceasta ajungând să fie aruncată pe scările subsolului . În acest loc îi găsește trupul șerifului și îi ia pistolul pentru a-l urmări pe Charlie . Spiritul o găsește pe Emily , ce s-a asuns sub o piatră , însă atenția îi este captată de psiholog . Atunci el abordează o altă tactică - se preface că este din nou David și astfel își scufundă o victimă . Își dorește să facă același lucru și cu fetița , însă este împușcat . 
Filmul are un happy-end , Emily revine în New York își începe o nouă viață împreună cu psiholoaga sa . 

M-am gândit la o melodie în timp ce scriam recenzia - RHCP - Charlie 

Vezi filmul online - link

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai?