miercuri, 19 decembrie 2012

4 Ma droghez cu zapada

Te bucuri ca un copil imediat ce vezi zăpada . Atât de castă . Te simți ca un fustangiu bucuros că a descoperit o fecioară doritoare .. ce repede s-a dus copilăria .
Începi încet .. nările îți îngheață . Ochii îți lăcrimează deși ai o stare de spirit bună . Nu poți spune nimic , gâtul ți-e înlănțuit de spini încolăciți precum un șarpe veninos . O singură vorbă și ești gata .
Zăpada-i mare și tu grăbit . Ajungi la un moment dat să nu-ți mai pese pe unde calci , doar să nu aluneci . Începi să te gândești la lucruri filozofice și uiți încotro trebuia să mergi . Ești narcotic , asta e .
Vrei să te relaxezi puțin , ai mers cam mult . Picioarele și-au intrat prea bine în reflex , nu te poți opri . Lumina se reflectă în zăpadă și începi să orbești . Cauți străduța pe care te învârteai nebunește dar nu o mai găsești , a dispărut în zăpadă .
Îți închizi ochii , te arunci pe zăpada abundentă și pufoasă și răsuflii ușurat . Dintr-o dată ți se pare atât de caldă și cazi în ispita somnului , nemaifiind deșteptat .

Când te vei trezi vei fi în altă lume , alb negru . Plină de pisici albe și lalele negre.

4 comentarii:

  1. Interesata postare . :-?
    Visul de zapada.. E frumos , imi place si titlul foarte mult ! <3
    Iarna magica !

    RăspundețiȘtergere
  2. Hey!^^
    Ai o nominalizare pe blogul meu: http://zapada-neagra.blogspot.ro/2012/12/blog-of-year-2012.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place mult titlul ales. E genial :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai un mic "premiu" aici http://bazzac0nii.blogspot.ro/2012/12/blog-of-year-2012.html .

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai?