joi, 17 ianuarie 2013

3 Cand iti vinzi inima unui crush..

Uite-o, dar să ai mare grijă de ea.. 





Ce e un crush?
Când simți acei fluturași cu aripi tăioase zburând neliniștiți prin stomac, când roșești numai când îi auzi numele, când vrei să fie doar al tău.. trebuie să fii sigură că ai un crush !

Când fetele au un crush
Uneori, când suntem foarte atrase de o persoană, imaginația devine foarte bogată așadar începi să îți imaginezi diverse chestii legate de persoana X. Îți place să creezi scenarii și să speri că vor fi adevărate.. Aștepți să-ți zică ceva, să dea vreun semn că te place .. și îți dai seama că el e pur și simplu indiferent față de tine și față de sentimentele tale.
Dacă te face să aștepți prea mult, vei ajunge să-l urmărești și să-ți întrebi prietena cea mai bună dacă nu l-a mai văzut prin curtea școlii jucând un basket.. Îți pierzi timpul în acest mod și îți chinui și inima !
Nu e bine deloc dacă el află că îl placi.. în majoritatea cazurilor va începe să te ignore de-a binelea sau îți va propune să începi o relație cu el și te va șantaja, fiindcă știe că îl placi mult. În ambele cazuri, îți va veni să te dai cu capul de pereți strigând - ce fraieră am fost!!

Când au băieții un crush
Din perspectiva mea, băieții nu se chinuie așa de mult cu un crush, doar ei sunt cei care trebuie să ne întrebe dacă vrem să începem o relație(mereu la ei e mult mai simplu!) .
Însă și ei pot suferi și tot ei au dat startul glumelor cu friendzone. Se simt prost când acea fată le spune că sunt doar amici de treabă, însă ne dăm seama ușor că nu se simt groaznic, fiindcă mai au chef și de glume!
Opusul Friendzone-ului este sindromul Overly Attached Girlfriend (sigur ați văzut o glumă și cu aceasta). Cum poți fi și tu una.. opusul crush-ului - arată-i cât de mult îl iubești și tachinează-l cu diferite remărci gen-
Until dead do us part?
NOPE >:)

Pot afirma că nu are rost să-ți pierzi timpul cu un crush, dacă te place îți va spune și sigur îți va arăta asta!

Ce părere aveți despre aceste crush-uri?

3 comentarii:

  1. An avut si eu destule crush-uri:))
    e oribil !

    RăspundețiȘtergere
  2. De când a fost balul bobocilor [clasa a IX-a],în urmă cu vreo 2 luni, o ţin numai în "crush-uri". Adevăru-i că e nasol, adică stai aşa numai cu gândul la el şi cum ai zis şi tu...îţi imaginezi diferite scenarii. Uhm, e ciudat! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Hm..sunt de parere ca baietii sensibil si seriosi dau de fete care sunt opusul lor si invers . E destul de rar sa gasesti un tip/tipa care sa nu vrea sa-si bata joc de tine si atat .
    Eu plac genul ala de idiot , dar stii deja , i-am zis ca-l plac si ei bine a respectat asta , macar atat putem face cand nu impartasim aceleasi sentimente persoanei cu pricina.

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai?