luni, 2 decembrie 2013

0 Un Crăciun mai frumos pentru copilașii din centrele de plasament!


Cum poți face asta?
Cred că mulți dintre noi au vrut să-i facă pe copilașii din centrele de plasament fericiți măcar de Crăciun.. dar nu au știut cum. Iată că în anul acesta cei de la Shoebox ne ajută să facem un gest frumos. Tot ce trebuie să faci este să găsești o cutie de papuci, să o umpli cu tot ce consideri tu că i-ar fi potrivit unui copil iar apoi să te duci la centrele de colectare din orașul tău! 

Mai multe despre pachetul pe care îl vei pregăti :
În primul rând doresc să menționez că pachetul pe care voi îl pregătiți nu ajunge la gunoi, ci la niște copilași! Nimeni nu este obligat să facă acest lucru, așa că vă rog nu umpleți cutia cu obiecte pe care doriți să le aruncați (alimente stricate, hainuțe rupte, cărți murdare etc).
Lucrurile pe care vă doriți să le dați nu trebuie să fie puse în pungi sau în cutii de la electrocasnice, ci neapărat într-o cutie de pantofi! Ca să arate cât mai frumos trebuie împachetată în hârtie pentru cadouri pe care o puteți găsi la toate supermarket-urile (aveți grijă să împachetați cutia astfel încât să se poată deschide capacul). Cutia nu trebuie sigilată. Se vor ocupa mai târziu cei de la Shoebox de acest lucru.
Ce poți pune în cutie? Ei bine, aproape orice! Puteți pune dulciuri, bombonele, jeleuri, dar nu puneți alimente perisabile sau care se pot zdrobi iar mai apoi curge (banane, portocale etc). Înafară de asta puteți adăuga și rechizite, hăinuțe specifice sezonului, obiecte pentru igiena personală, etc.
La final, etichetați cadoul adică trebuie să vă gândiți cam ce sex și ce vârstă are copilașul care va primi cadoul - spre exemplu fată, 5 ani.
Acum poți căuta locația - le găsești pe toate aici, împreună cu numele și numărul de telefon al unei persoane de contact.
Termenul limită este 13 decembrie!

Prin acest lucru noi nu câștigăm nimic material, lucru care chiar nu contează. Faptul că i-am ajutat pe cei care au cea mai mare nevoie, cei care reprezintă viitorul țării noastre, ne face să ne simțim toți niște oameni mai buni, să ne simțim bine fiindcă am făcut o faptă bună! Dacă vreți ca mai mulți copilași să primească un cadou frumos de Crăciun, scrie și tu pe blogul tău sau postează pe Facebook!
Sper că am convins măcar o persoană să trimită un pachet pentru cei care chiar au nevoie de puțin ajutor, pentru cei care se simt singuri și triști zi de zi. Haideți să-i facem să se bucure măcar de Crăciun!

Intră pe www.shoebox.ro și află mai multe!


ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai?